O nama

Internacionalna Sportska Akademija je specijalizovana, profesionalno organizovana agencija sa bogatim iskustvom u pružanju pomoći mladim sportistima i sportistkinjama u sticanju sportskih stipendija na univerzitetima širom Sjedinjenih Američkih Država.

Jedina Sportska Agencija u Regionu Sa Sportskim Centrom u USA

Ukoliko želite da usavršite svoje sportske sposobnosti i ujedno steknete diplomu renomiranog američkog univerziteta, i tako se pridružite najperspektivnijim mladim sportistima u izuzetnim uslovima za trening i učenje, obratite se profesionalcima koji su u stanju da vam obezbede najlakši put do američkih koledža.

Bogato iskustvo u pružanju usluga studentima iz svih delova Srbije, Crne Gore, Bosne, Makedonije, Hrvatske i ostalih država Balkana, garantuje vam da se i vi možete naći u društvu studenata-sportista iz celog sveta. Ukoliko ste mladi i talentovani, željni novih iskustava i usavršavanja, bez obzira kojim se sportom bavite, postanite jedan od mnogobrojnih zadovoljnih klijenata agencije ISA.

Osnivač ISA Agencije - Bojan Vučković

Bojan Vuckovic Isa Beograd

Bojan Vuckovic

CEO
Osnivač Agencije ISA je Bojan Vučković. Bojan je bivši fudbaler Partizana koji je u vreme izuzetno jake konkurencije u jugoslovenskom fudbalu uspeo da izbori svoje mesto, kako medu 22 najbolja igrača crno-belih, tako i u postavi mlade reprezentacije Jugoslavije. Ipak, odlučio se za odlazak u Ameriku gde je upisao studije međunarodnog biznisa i finansijskog menadžmenta na Franklin Pierce Koledžu, u državi Nju Hempšir. Nakon prve dve godine oborio je mnoge školske rekorde i proglašen je za najboljeg igrača Amerike među brucošima. U četvrtoj godini je obezbedio mesto u idealnom sastavu svih američkih univerziteta. 1995. godine Bojan je započeo svoju profesionalnu karijeru u Arizoni, zatim je prešao na Floridu, u Tampu, gde je bio najbolji strelac. 1997. i 1998. godine igra za Baltimor gde u prvoj sezoni ostvaruje 75 golova, a u drugoj 65. Obe godine biva proglašen za MVP igrača i ulazi u All Star tim. 2000. godine Bojan postaje vlasnik trećeligaškog kluba "Vermont Voltage" nakon čega se klub plasira u play-off prvi put od svog osnivanja. Pored profesionalne karijere, organizuje letnju školu fudbala i pomaže talentovanim i ambicioznim mladim ljudima da oprobaju svoju sreću. Bojan Vučković je takođe i generalni menadžer/vlasnik fudbalskog kluba Vermont Voltage koji se takmiči u trećoj američkoj ligi, što studentima koji preko ISA kompanije odu na studije u Ameriku pruža mogućnost da preko leta igraju u ovom klubu i rade u letnjim fudbalskim kampovima koje organizuje Vermont Voltage. Smeštaj je organizovan, a zarade zavise od angažovanja. Utakmice koje igraju Vermont Voltage stalno prate menadžeri i treneri MLS (Major Soccer League), sto pruža mogućnost potpisivanja profesionalnog ugovora kroz draft, posle završenog školovanja.

Direktor ISA Agencije za Srbiju - Branko Vučković

Branko Vuckovic Isa Beograd

Branko Vučković

CEO
Branko Vučković je kao direktor ISA Beograd-a u periodu od 20 godina organizovao stipendije za preko 500 studenata. Pored rada u ISA, Branko je i direktor kampova fudbalskog kluba Vermont Voltage. Fudbalsku karijeru započeo je u Partizanu, a pre odlaska u SAD igrao je i u nekoliko nižerazrednih klubova. Za Vermont Voltage je igrao 8 sezona i jos uvek je treći igrač po broju postignutih poena (golova+asistencija). Radio je kao trener fudbala u Americi, u srednjoj školi Hoosac, NY, 2 godine. Radio je kao trener fudbala u Americi, u srednjoj školi Hoosac, NY, 2 godine. Kao trener, sa svojom ekipom je dva puta dolazio do finala.