Prepschool u Americi

Priprema za koledz u Americi

Prepschool je vaša najbolja opcija ako ste završili srednju školu i niste još uvek odlučili gde želite da nastavite studiranje. Prepschool year pruža jednu dodatnu godinu na high school koju pruža samo Američki način školovanja.

Dodatna školska godina zasniva se na vašem usavršavanju i odlučivanju gde želite da nastavite školovanje. Prepschool omogućava tri obroka u školskoj menzi, obezbedjenje, bolničko osoblje i smeštaj za sve studente koji studiraju. Smeštaji se dele na ženski i muški u kojima su učenici rasporedjeni i razdvojeni.
prepschool u americi
prep school in USA
Zabavne i sportske aktivnosti tokom cele godine, utakmice, putovanja u druge gradove I države kroz celu Ameriku. Najelitnije lige za sportove: Fudbal, Košarka, Odbojka, Tenis, snimanje svih utakmica i prisustvo college trenera. Treninzi tokom cele sezone sa Američkim i Evropskim trenerima i priprema za najelitnija takmičenja na college.

Prisustvovanje Showcase dogadjajima radi efikasnijeg pronalaska najelitnijih college instituta. Prepschool pruža usavršavanje engleskog jezika priprema za SAT i TOEFL i usmeravanje na pravac školovanja koji vas zanima.