High School Stipendije u Americi

Stipendije za Srednju Skolu u Americi

Private high school in America je privatna srednja škola u Americi. Najcenjenija i širom sveta priznata diploma koja je zasnovana na 4 godine Američkog obrazovanja pruža najbolju opciju za odlazak na college kasnije.

Private high school omogućava časove na engleskom jeziku različitih nivoa znanja govora i pisanja engleskog jezika. Upoznavanje internacionalnih studenata iz celog sveta, upoznavanje kulture i studiranja u Americi.

Časovi traju od ponedeljka do subote, a školska godina počinje početkom septembra i traje do početka juna.
High school stipendije u americi
Private high school omogućava tri obroka u školskoj menzi, obezbedjenje, bolničko osoblje i smeštaj za sve studente koji studiraju. Smeštaji se dele na ženski i muški u kojima su učenici rasporedjeni i razdvojeni. Zabavne i sportske aktivnosti tokom cele godine, utakmice, putovanja u druge gradove i države kroz celu Ameriku. Najelitnije lige za sportove: Fudbal, Košarka, Odbojka, Tenis, snimanje svih utakmica i prisustvo college trenera.

Treninzi tokom cele sezone sa Američkim i Evropskim trenerima i priprema za najelitnija takmičenja na college. Prisustvovanje Showcase dogadjajima radi efikasnijeg pronalaska najelitnijih college instituta. High school pruža benefite u vidu lakšeg pronalaska college nakon završene srednje škole, pruža i dodatno usmeravanje na pravac školovanja koji vas zanima.